Potres / postupanje nakon istoga

Gradonačelnik Grada Zagreba je 23. ožujka 2020. proglasio prirodnu nepogodu uzrokovanu potresom na području grada Zagreba.

Grad Zagreb je objavio poziv te na donjem linku možete izvršiti i samostalno prijavu štete od prirodnih nepogoda na imovini Gradskom povjerenstvu Grada Zagreba u pisanom obliku, na propisanom obrascu.

Molimo suvlasnike da na poveznici https://arcg.is/1vafny0 popune aplikacijuNa ovaj način će nam pomoći i ubrzati procjenu štete. 

Molimo sve korisnike naših usluga da ista oštečenja mogu proslijediti na mail potres@upravitelj.hr uz osnovne podatke.

================================================================

Proslijeđujemo zahtjev od plinare

“Poštovani,

Unatoč činjenici da je Gradska plinara Zagreb d.o.o. odmah nakon potresa upozoravala građane da zatvaraju plin na glavnom zaporu samo u slučaju intenzivnog mirisa plina ili oštećenja plinske instalacije u što spada i urušavanje dimnjaka, velik broj i neoštećenih zgrada na našem distribucijskom području u konačnici je ostao bez plina. Da bi se izvršilo puštanje plina, Gradska plinara Zagreb d.o.o. je na poveznici http://www.plinara-zagreb.hr/novosti/postupak-pustanja-plina-u-objekte-koji-su-iskljuceni-zbog-potresa-opasnost-trovanja-ugljicnim-monoksidom/1327  objavila je uputu o načinu puštanja plina na upotrebu te koji preduvjeti su nužni kako bi puštanje plina za posljedicu imalo sigurnu i pouzdanu opskrbu bez neželjenih posljedica.

Molimo Vas da istu proučite te da nakon zadovoljavanja svih potrebnih koraka koji prethode angažiranju Gradske plinare Zagreb d.o.o. na puštanju plina, svakako s predstavnikom stanara provjerite da li u jednom ili više stanova postoje osobe u samoizolaciji radi zaraženosti ili bolovanja od virusa COVID-19 te da nas i o tome prilikom otvaranja naloga pisano izvjestite. Cilj toga je sprječavanje širenja epidemije socijalnim kontaktom nositelja virusa na montere GPZ-a te nastavno od montera GPZ-a na ostale stanare zgrade i ostale osobe, jer sprječavanje širenja epidemije i nadalje ostaje zadaća svakog pojedinca u Republici Hrvatskoj.

U slučaju potrebe za pojašnjenjima molimo Vas da nas kontaktirate ili elektroničkom poštom na Odjel prodaje ili na uobičajene telefonske brojeve Odjela prodaje.”

===============================================================

Također Vas molimo za strpljenje je uslijed epidemije COVID-19 virusa vrše se samo hitne intervencije na našim stambenim zgradama kako bi se umanjila mogučnost proširenje virusa a sve sukladno uputama Stožera civilne zaštite RH .

Informacije i novosti

Kontaktirajte nas i zatražite naše usluge